Vammarpenrign's System - You Too Can Have An Vammarpenrign Like Mine.

Tre steg före

Kan ens planering gå åt skogen? Japp det kan den och det genom att vi hade inte allt på papper och det gjorde i längden att vi fick ta och jobba en massa extra tack vare att vår planering inte fungerade på bygget.Vad göra man då? Jo man skaffar sig ett bra verktyg som kan hjälpa en och denna gång var det jag som valde att sökta efter ett bra verktyg och till slut så var det flera saker som vi behövde och vi fick det genom ett planeringsprogram. Det första vi kollad upp var hur länge en sak skulle ta samt att vi beräknade vi hur många som skulle behöva hjälpa och det som visade sig genom detta underbara program var hur mycket vi kunde tjäna på att jobba bra och beställa smart på dom olika affärerna när det gäller byggmaterial. Det gjorde till slut att vi fick ett bättre övertag över våran ekonomi på företaget eftersom vår planering gick smidigare.